Rataplan

Bij Rataplan hebben we met veel plezier en toewijding samengewerkt om hun winkelervaring naar een hoger niveau te tillen. Als trotse partner hebben wij gezorgd voor een uitgebreid scala aan reclame- en brandingoplossingen die de unieke identiteit van Rataplan benadrukken en tegelijkertijd hun klanten de weg wijzen in de winkels.

 

Een opvallend element van onze samenwerking was de verzorging van alle gevelreclame voor Rataplan-filialen. Ons doel was om de aandacht van voorbijgangers te trekken en de herkenbaarheid van de winkels te vergroten. Met oog voor detail en kwaliteit hebben we gevelreclame gecreëerd die de visie en waarden van Rataplan perfect weergeeft.

 

Daarnaast hebben we de bewegwijzering binnen in de filialen van Rataplan verzorgd. Het is essentieel dat klanten zich gemakkelijk kunnen oriënteren en vinden wat ze zoeken. Onze bewegwijzeringsoplossingen zijn ontworpen om een soepele winkelervaring te garanderen en klanten te helpen bij het ontdekken van de diverse producten en secties die Rataplan te bieden heeft.

 

 

Om de aanwezigheid van Rataplan nog verder te versterken, hebben we ook vlaggen ontworpen en geïnstalleerd voor buiten de filialen. Deze vlaggen dienen niet alleen als opvallende blikvangers, maar ook als herkenningspunten voor klanten die onderweg zijn naar een Rataplan-winkel.

 

Kortom, wij hebben voor Rataplan het complete totaalpakket aan reclame- en brandingoplossingen verzorgd. Ons doel was om de waarden en identiteit van Rataplan te weerspiegelen in elke uiting, of het nu gaat om gevelreclame, bewegwijzering binnen in de filialen of opvallende vlaggen buiten.

 

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van Rataplan en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer innovatieve en effectieve reclameoplossingen te bieden. Samen blijven we bouwen aan een sterke merkbeleving voor Rataplan en een geweldige ervaring voor hun klanten.

Voor rataplan hebben we alle gevelreclame verzorgt voor de verschillende filialen

Gevelreclame

Rataplan Filialen Schitteren met Viking Reclame Gevelmakeover!

Viking Reclame heeft Rataplan-filialen getransformeerd met opvallende gevelreclame, inclusief vlaggenmasten, een enorm 18×3 meter spandoek boven de ingang, en creatieve raamteksten en bewegwijzering.

 

Bezoek Rataplan en zie het met je eigen ogen.

Drie luik
Foto voor drie luik
Foto voor drie luik

Binnenreclame

Viking Reclame heeft met trots samengewerkt met Rataplan om de binnenreclame van hun filialen te verbeteren.

 

Ons team heeft alle bewegwijzeringsborden in de winkels opgehangen, waardoor klanten naadloos door de filialen kunnen navigeren.

 

Daarnaast hebben we gezorgd voor een aantrekkelijke aankleding binnen de filialen, met behulp van peesdoeken borden en andere decoratieve elementen. Deze inspanningen dragen bij aan een gastvrije en informatieve winkelomgeving voor alle bezoekers van Rataplan.

Borden missie kassa
Paskamers Rataplan
Borden binnenreclame rataplan