Ons Team

Ons team staat klaar voor al jouw reclamewerk! Of je nu deel uit maakt van een groot bedrijf, werkt als zzp’er, of particulier bent wij kunnen jouw uitdaging aan! Met ons diverse aanbod aan diensten zal je versteld staan wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. 

Icoon Website - Viking Reclame

Richard Wigbout

Eigenaar | Signmaker | Car-wrapper | DTP

Al 35 jaar ervaring in de reclamebranche. Het is met de paplepel ingegoten. Vele bedrijven wisten de weg al te vinden naar een Wigbout.

Begrip in de kop van Noord-Holland.

Mart

Mart Wigbout

Signmaker | Productie

Inmiddels is het reclame gen ook doorgegeven aan zoon Mart. Sinds 2020 is hij samen met Richard het sterke Viking Reclame team! Mart heeft zich ontwikkeld tot een serieuze, meedenkende producerende reclame man! Door zijn jonge en frisse kijk op de huidige media staat hij ook online erg krachtig.

Icoon Website - Viking Reclame

Niels de Fouw

DTP

In 2023 is Niels bij het team gekomen, hij zet zich in als dtp’er bij team Viking. Samen met Richard gaat hij over de ontwerpen. Of het nu gaat om een sticker, reclamebord of drukwerk hij staat voor u klaar om jouw bedrijf te voorzien van reclame!


Hij houdt zich graag bezig met de nieuwste technologieën binnen het vak om zo op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de reclame/design branche, en dit toe te passen tijdens de werkzaamheden. Hij werkt graag met Photoshop & Illustrator.