JP Totaalbouw

JP Totaalbouw

Voor JP Totaalbouw hebben we ons mochten we ons ten eerste storten op het maken van een nieuw logo. Hiervoor hebben we het oude logo in een nieuw jasje gestoken en we hebben ervoor gezorgd dat het logo wat meer opvalt, door de felle kleur oranje.

 

Vervolgens hebben we ons bezig gehouden met het maken van de nieuwe autobelettering van de twee bedrijfswagens van de heren. 

 

Hieronder vind je meer informatie en foto’s van onze werkzaamheden voor JP Totaalbouw.

Logo

JP Totaalbouw valt op met het nieuwe logo.

 

Wij hebben een nieuw logo ontworpen aan de hand van het vorige logo dat JP Totaalbouw eerder gebruikte. Vervolgens hebben wij het logo gemoderniseerd door de initialen ervan te verwerken in een eigentijdser ontwerp.

JP Totaalbouw (Heerlijk bouwen)

Voor JP Totaalbouw hebben we de autobelettering gedaan, op de foto zie je de zijkant & de achterkant van éen van de bedrijfswagens.

Autoreclame

JP Totaalbouw valt op met de nieuwe bedrijfsbussen.

 

Wij hebben de twee bedrijfsbussen ontworpen en geplakt. We hebben gebruik gemaakt van oranje van het logo en mat voor het watermerk van het schild op de achtergrond. Dit is een hele mooie combinatie!

JP Totaalbouw Voor

Op de foto zie je de bus voor de belettering.

Voor JP Totaalbouw hebben we de autobelettering gedaan, op de foto zie je de zijkant & de achterkant van éen van de bedrijfswagens.

JP Totaalbouw (Heerlijk bouwen) Achterkant
JP Totaalbouw (Heerlijk bouwen) Zijkant